SM en Zorg

Forta Groep “SM en Gezondheidszorg”

Capital Rose heeft in samenwerking met -en in opdracht van- Forta Groep Rotterdam, de visuele lesstof voor “SM en Gezondheidszorg” vervaardigd.
Forta Groep produceerde deze volledig e-learning cursus voor artsen en hulpverleners en Capital Rose had de eer om de uitgebreide en gevoelige visuele delen vast te leggen.

De cursus is ontwikkeld en geschreven door Marijke Vonk (MSc), ook verantwoordelijk voor een aantal lezingen. Daarnaast namen een aantal experts op dit gebied deel. Dit alles ondersteund door uitgesproken interviews van leden van de BDSM-scene.

De cursus bestaat uit 16 verplichte educatieve films, alsmede bonusmateriaal voor verdere verdieping. Het materiaal bevat interviews en lezingen, allemaal opgenomen op locatie.
Alle opnames zijn gemaakt, vanwege de gevoeligheid van het onderwerp, met de kleinst mogelijke crew. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Marijke Vonk en het Capital Rose team is het materiaal zeer relevant en verrijkend geworden. Jeroen Thomassen, projectleider “Opleidingscentrum” bij Forta Groep, begeleidde “SM en Gezondheidszorg”.

Het totale volume van het cursusmateriaal is 6 uur. Verantwoordelijkheid bij Capital Rose; Regisseur Marchien Bel (BFA) en producer dr. Nic. Bel (PhD MA)

De cursus “SM en Gezondheidszorg” is een gecertificeerde cursus, waarbij de deelnemers bij succesvolle afronding studiepunten ontvangen. Deze studiepunten tellen mee voor de verplichte jaarlijkse verversingscursussen, voor artsen en hulpverleners in Nederland.

Translate