Easy English

Easy English – Cornelsen

Easy English, nu al erkend als een van de beste Engelse lesmethoden voor volwassenen. Uitgegeven door Cornelsen Berlin. Het project is een moderne, zeer visueel georiënteerde methode. In nauwe samenwerking met het schrijver- en redactieteam heeft Capital Rose foto’s en audiovisueel materiaal gemaakt die verband houden met en aanvullend zijn op de inhoud van de boeken.

Het creëren van oorspronkelijk en effectief educatief materiaal vraagt om betrokkenheid. Filmen, fotograferen, produceren, post-productie en voorbereiden van het film en de fotomateriaal voor publicatie; We houden ervan om het hele proces te doen. Vertel ons gewoon wat u in gedachten heeft. Samen als team brengen wij uw ideeën tot een optimaal resultaat.

Daarbij weet Capital Rose wat er nodig om het materiaal te kunnen gebruiken. We werken met QuitClaims, zoeken contact met beheerders en eigenaren van locaties, regelen vergunningen bij de locale overheid en toestemming bij andere rechthebbende. Alles om het opgenomen materiaal probleemloos te kunnen blijven gebruiken. Zonder gedoe, zonder claims!

Easy English is in drie jaar ontwikkeld en geproduceerd, Capital Rose was betrokken bij alle zes boeken. We reisden als team, samen met schrijfster Annie Cornford en supervisor Susanne Schütz, naar verschillende plaatsen in de wereld. Werkzaam in Engeland, Ierland, Schotland, Duitsland, de Verenigde Staten en Nederland. Dit alles binnen het beperkt beschikbare budget.

Translate