Vormgeving

Art Departement

Art Departement activiteiten

Bij educatief beeld is niet alleen wat de performer zegt en doet belangrijk, maar bepaalt in belangrijke mate het hele beeld de impact. Dit is altijd een belangrijk onderdeel voor effectieve, educatieve overdracht. Echt bijzonder daarbij zijn de subtiliteit en de accenten waarmee ons Art Departement steeds weer werkt. Esthetisch beeld vervaardigen kost niet meer opbouwtijd, maar draagt wel bij aan het inlevingsvermogen van onze acteurs, waardoor opnames soepel verlopen en de performances meer impact hebben op de kijker.

Onze manier van werken blijkt niet alleen effectief te zijn bij het maken van educatief beeld, hetzelfde geldt uiteraard ook in belangrijke mate voor commerciële toepassingen zoals reclames en feature films. Door deze kruisbestuiving wordt de kennis van het Capital Rose Art Departement benut door collega bedrijven. Denk daarbij aan opdrachtgevers uit de reclame, events & festivals en TV-series en speelfilms.

Ons Art Departement werkt dan onder verantwoording en voor rekening van deze opdrachtgevers. Dat past prachtig bij onze manier van werken, immers educatieve projecten hebben een lange aanloop en voorbereiding, waarbij niet alle disciplines steeds hands-on kunnen zijn.

Met passie en plezier maken we beeld fraaier. Als geen ander kennen we de kracht van beeld en hoe we dat in kunnen zetten om de inhoud te versterken. In kleine of grote teams, veel of weinig budget; we maken een plaatje dat goed oogt en optimaal communiceert.

Het Art Departement was onder andere betrokken bij de productie van de TV-serie ‘De Zaak Menten’ voor omroep MAX.

Translate